Jag slår ett slag för barnarbete..

Många verkar tro att livet blir så mycket tyngre när man fått tillökning. För att motbevisa detta påstående ska jag lista några av de uppgifterna jag dagligen sätter min son på:

1. Diska: Jag diskar och sköljer, Samuel sköljer igen och stoppar tillbaka den rena disken i diskvattnet och så börjar det om.

2. Skala potatis: Jag skalar potatisen medan Samuel får en plastkniv och en potatis att försöka med. Han blir frustrerad och kastar i alla potatisar, oskalade och osköljda, i vattnet. Sedan häller han ut vattnet på diskbänken.

3. Skölja sallad: Jag skär av den äckliga klumpen (stommen) och slänger i slasken. Visar sedan Samuel hur man sköljer och hur man lägger upp på en tallrik. Samuel sköljer, lägger på tallriken och kastar sedan ner allt i slasken.

4. Steka fiskpinnar (eller annan daglig föda som kräver tillagning): Jag steker fiskpinnarna medan Samuel står och skriker av ilska och rycker i mina jeans för att han inte får steka.

5. Vika tvätt (rekommenderas inte för otränade): Jag viker tvätten medan Samuel blandar ren och smutsig tvätt i tvättkorgen. Sen kastar han runt allt i lägenheten. Efter det tillverkar han ett berg av smutstvätt genom att äta mat och glass.

Som ni ser skall man verkligen se barn som en tillgång i hushållet..

Like stealing candy from a baby

Blev så godissugen att jag just snodde ett av Samuels kinderägg. Undra om jag kommer till helvetet nu?
Kommer dock i alla fall att få ett helvete när han upptäcker det imorgon…

John Samuel Lee

177873-10Pappas kille e sjuk. Tyck synd om.

Dagen har främst bestått av snortorkning och diverse tecknade filmer. Mys har det varit dock. Man har väl fått sig nån puss mellan Bamse, Alfons och Ice-Age. Nu sover han och hostar sig vaken om vartannat. Somnade för andra dagen i rad i sin egen säng.. det gör fadern stolt. Nu ska jag gå och snusa på honom lite..








(Samuel hemma hos Faffa, Feb2007)


potträning
(Samuel å Pappa pottränar, nov2006)

Jävla h**rjä**l




Alltid lika rolig..

and the winner is...

pokal

Till den kortsnaggade tjejen som stoltserade med att hon var ”Relationsanarkist” i gårdagens Lustgården på TV3. Grattis! Jag vill bara berätta att du vinner i att vara konstigast och mest annorlunda! Du fick dina 15 sekunder på TV, alla vet att du är konstig, alla vet att du ifrågasätter samhällets normer, alla vet att du inte är som alla andra Svensson (gud hjälpe) och slutligen vet vi att du är mediekåt. Grattis för fan! Grattis! Grattis!

”Oh, say! can you see by the dawn's early light
What so proudly we hailed at the twilight's..
etc, etc”

Alla jublar och små söta barn kastar blomblad framför dig.. Spy Bar låter meddela att du numera står uppskriven på deras innelista! Hail, Hail! Grattis!
Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

FFF: Filosofiska Fuckin' Funderingar (part 1)

177873-6

Läs detta och fundera:
Aftonbladet: Renato's vs Renatos

Seriöst?! Tyckte att mitt liv saknade mening..
”Patent på pizzamenyn”!! Ha ha.. öhh..
Låt oss utveckla detta..

Följande scen utspelas på valfritt sunkpizzahak i valfri glesbygdsort:

Bengt drar förbi pizzerian på väg hem efter en hård arbetsdag på bruket. Han känner hur det vattnas i munnen då han tänker på sin torsdagspizza..

”- Jag tar en Hawaii special och en stor stark”..

Pizzerians VD, förstebagare och pizzainnovatör Mehmed kliar sig i huvudet med kababkniven..

”- Eh.. tyvärr har Napoli tvärs över gatan patent på att ha ananas på så du får kebabkött istället.. eh vänta.. skit.. Apollo i Mockfjärd har visst redan patenterat den kombinationen.. vänta jag måste dra en sökning på pizzabagarnas intranät.. ok.. nu.. så.. Achmad.. jihad achbak mesa boogie.. ok ok.. nu.. matfisk.. lök.. lamm.. ska.. bara.. ok,ok..”
”- blir det bra med stekt sik, citronpeppar och en bearnaiseliknande sås? Osten kan du tyvärr glömma då Piccolo Mondo har ensamrätt på pizza med ost.”

Att haken tagit efter varandras motto ”Hygien, Kvalitet, Kvantitet” är väl också bara ett plus?! Det är ju något som borde uppmuntras i en värld där de flesta pizzerior verkar ha motto ”Kvantitet, Flott, Ost & Kroppsbehåring”.

Someone's In The Wolf

177873-5Misantropisk singelpappa, 27år, med kropp och lynne som en bitter och luttrad åttioåring och värderingar enligt den gamla sovjetkommunistiska läran. Söker kjoltyg, 20-80år, som aldrig kan träffas då jag själv inte har tid för umgänge.

Intressen är datorer, fiberlina, snus, Karl Marx & Italiensk splatter- och/eller zombiefilm a'la tidigt 80tal.  Kaffe intas i extrema kvantiteter därav vissa tillhörande magproblem och konstant värk i prostataområdet. Har dock hygglig intimhygien.
Grundläggande kunskap inom Officepaketet och ett brinnande förakt gentemot dagens ungdom är ett plus men också ett krav. Ser helst att vi träffas hemma hos mig då jag är högst ovillig att vistas utanför dörren. Jag tar för givet att du har minst B-körkort då jag ofta tar mig en gammeldansk till den stekta strömmingen.

Svara med CV och bifoga giltigt läkarintyg
kod #Misantropi, misär och öken