Oprah

Oprah

Nu har jag varit hemma å instängd för länge!! Det har gått så långt att jag börjar uppskatta tv's förmiddagsutbud. Sitter framför tv och tänker att Oprah är verkligen en härlig kvinna..  

Något jag aldrig kommer att uppskatta är dock alla jävla spelprogram.. helvete vilket lågt underhållningsvärde! Det äcklar mig hur de fördummar och hånar hela Sveriges befolkning. Tyvärr verkar det som att folk köper och accepterar skiten å.. tragik!

Dessutom har jag upptäckt två mindre önskvärda beteenden som uppkommit sedan jag blev singel.

1. Jag har börjat samtala med mig själv och kommentera saker högt för mig själv. Typ "Ja.. så är det ju.. hi hi..", "Jävla skit tv.." mm. Riktiga gubbfasoner. Undra om det finns piller för sånt?

2. Jag lagar så jävla äckligt "Singelkäk".. Törs knappt redovisa innehåller.. men gårdagen innehöll micrad varmkorv och pasta indränkt i curry.. hmm.

På ögonfronten börjar det sakta men säkert att klarna. Lyckades öppna ögonen imorse utan att ta till vatten. Dock var de fortfarande sulliga och variga. Men jag tycks ana en minskning av varbildning. Måsta ta mig utanför dörren idag.. mitt snusförråd börjar sina..

 


Cash is king!

suicideHa! Alla räkningar är betalda (tror jag) och ta mig tusan om jag inte fick lite kvar! Resa till Kungliga Hufvudstaden är redan inbokad och bandet är underrättat. Mys!

Städningen och disken gick det dock sådär med.. jag är ju trots allt sjuk..

Annars då.. hittade lite roliga trumloopar på nätet.. var tvungen att klippa och klistra lite med dem.. resultatet blev väl sådär.. måste skaffa mig ett bättre ljudkort eller digiporta så man kan börja spela in igen.. Hör av er om ni har en duglig till salu.

Puss

Misanthropic Luciferian Order

Goder morgon.

Ännu en dag vaknade jag upp med panik då ögonlocken vägrade öppna sig. Masade mig till toaletten och lyckades med hjälp av koksaltlösning och bomullspaddar få till en liten lucka i synfältet. Raglade till köket och satte på en stor kanna kaffe och slängde mig sedan i soffan totalt utmattad.

Kollade på Narnia. Det är verkligen en riktig feelgood film. Dock blir jag lätt äcklad av alla kristna metaforer som kastas i ansiktet på mig under hela filmens gång. Detta till trots satt jag å smålog och småsnyftade lite som en riktig hemmafru som fastnat i Oprah-träsket.

Igår satt jag uppe på tok för länge.. fastnade som vanligt i photoshop. Jobbade vidare på en tröjdesign till the brigade.. testade lite olika färger på trycket. Lutar nu åt en svart tröja trots att folk tjatar om vita. Vi får se...
brigade trojor

Dagen jag har framför mig är full av spännande sysslor.
Betala räkningar (det ser jag alltid fram emot)
Diska
Städa
Byta lakan å sortera tvätt

Hurra.. det låter så himla kul att jag måste nog skriva ett till inlägg senare om dessa fantastiska upplevelser..
Live long and prosper! /Spock

Cogito ergo doleo

Sjukdom...
Ögoninflammation

Kunde aldrig tänka mig att jag skulle bli så uttråkad att jag skulle falla för blogg-fällan. Här sitter man dock med två extremt infekterade ögon och var flödandes nedför kinderna. Om ni sett Rocky III kan ni kanske minnas hur han såg ut efter att han blivit golvad av han i A-team. Lägg sedan till lite zombie a'la italiensk 80-tal och ni har en klar bild över mitt anlete. "Adrian.. Brains.. more brain..."

Saknar sonen å.. känns som det var en vecka sedan jag såg honom.. det var en dag sedan..

Dagen spenderades med:
Kingdom of heaven
Zelda – Twilight Princess
Photoshop
Dreamweaver
Ipod (Khoma, Monster Magnet, Danzig)
Kaffe
Mera Kaffe
Glass
Kaffe
Zoegas Forza (Kaffe)
Java med mjölk

Dagen är dock inte slut ännu.. jag kanske hinner med en kopp till.