FFF: Filosofiska Fuckin' Funderingar (part 1)

177873-6

Läs detta och fundera:
Aftonbladet: Renato's vs Renatos

Seriöst?! Tyckte att mitt liv saknade mening..
”Patent på pizzamenyn”!! Ha ha.. öhh..
Låt oss utveckla detta..

Följande scen utspelas på valfritt sunkpizzahak i valfri glesbygdsort:

Bengt drar förbi pizzerian på väg hem efter en hård arbetsdag på bruket. Han känner hur det vattnas i munnen då han tänker på sin torsdagspizza..

”- Jag tar en Hawaii special och en stor stark”..

Pizzerians VD, förstebagare och pizzainnovatör Mehmed kliar sig i huvudet med kababkniven..

”- Eh.. tyvärr har Napoli tvärs över gatan patent på att ha ananas på så du får kebabkött istället.. eh vänta.. skit.. Apollo i Mockfjärd har visst redan patenterat den kombinationen.. vänta jag måste dra en sökning på pizzabagarnas intranät.. ok.. nu.. så.. Achmad.. jihad achbak mesa boogie.. ok ok.. nu.. matfisk.. lök.. lamm.. ska.. bara.. ok,ok..”
”- blir det bra med stekt sik, citronpeppar och en bearnaiseliknande sås? Osten kan du tyvärr glömma då Piccolo Mondo har ensamrätt på pizza med ost.”

Att haken tagit efter varandras motto ”Hygien, Kvalitet, Kvantitet” är väl också bara ett plus?! Det är ju något som borde uppmuntras i en värld där de flesta pizzerior verkar ha motto ”Kvantitet, Flott, Ost & Kroppsbehåring”.

Kommentarer
Postat av: Orhan

Kolla allihop!
VI HAR INTE SAGT ATT VI HAR PATENT PÅ EN FUCKING PIZZAMENY! NI VET VÄL HUR JOURNALISTER ÄR!??!?! Det ENDA vi är ledsna/sura för är att HAN i helsingborg har "snott" vårt namn som vi har SKYDDAT och BETALAT FÖR. Dessutom ljuger han så det stinker om det. Hälsningar till er och MARCUS FRIBERG!

2007-02-25 @ 19:43:29
Postat av: Danjel

Ha ha ha! Kung..

2007-02-26 @ 19:59:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback