The Tallest man on earth

Så grisigt bra! Kristian rules!


And you will know me by the trail of dead tubbies..

image39

Död åt hjärntvättande, sliskiga, vidriga, färgglada, IQ-befriade barnprogram.. Kan starkt rekommendera filmen Shogun Assassin åt alla föräldrar som inte vet vilket filmutbud de skall presentera för sin avkomma. Den innehåller allt matnyttigt ett barn kan tänkas lära sig vid tidig ålder: Barnvagnar med utfällbara knivar, samurajer och blod i löjligt extrema kvantiteter.. Rekommenderas från +3år

Köp filmen här

Satan's cross points to hell..

image38

Brist på inspiration, nytt jobb, kärat ner mig.. anledningarna till bristande uppdatering av bloggen är många och omfattande. Frukta ej, mitt brinnande förakt för dagens ungdom och min omvärld är fortfarande högt i både intensitet och kvantitet. Dock har jag på senaste tiden inte känt ett behov av att spy galla genom ett så infantilt media som Internet. Jag har istället ägnat mig åt mer militant direktaktion innefattande Molotov cocktails riktade mot ungdomsgårdar, idrottsföreningar och frikyrkor.


Jag har även drillat Samuel och finslipat hans färdigheter som vakthund/tiger. Stimulin är fortfarande ordet "Jehova" och beteendet som följer är att han visar tänderna och morrar. Förstärkaren, den råa köttbiten, som träningen tidigare innefattade behövs inte längre då han nu känner en inre belöning och ett starkt välbehag i kombinationen av stimuli och beteende. Han är verkligen sin fars son. Nu väntar vi bara tålmodigt på att första offret skall ringa på dörren och erbjuda oss frälsning från ondo.

Sen har jag i dagarna hunnit fylla 28 god damn år. Samuel sa Bubbe (läs Gubbe) åt mig vid matbordet för någon dag sedan. Han har väl en poäng i det då de svarta håren på ryggen börjar få övertaget. Sen fick jag höra det resten av kvällen.. ja ja.. lika bra att inse fakta å acceptera.. Får väl kompensera min stigande ålder med fler tatueringar, spritfyllor och mer tv-spel. Känns som det är långt kvar till jag skaffar villa, kombi och husvagn dock! Men jag funderar allvarligt på att köpa ett matchande träningsoverall-set till mig å kärestan. Med dessa på kan vi ta lugna promenader i naturen för att förhindra högt kolesterol och smörja upp våra trötta leder. Nu svamlar jag.. dags å lägga ner.. finns kaffe att dricka och nya "Lost tracks of Danzig" att spisa.. see you kids!

Och ja, det är fett med vuxenpoäng att ha ett visitkort att dela ut.. Mr. Fuckin' Rockmusikansvarig.. Satan - Jehova; 1-0