Lite sång, lite dans och lite naket

image41

All heder åt människor som förfestar. Förfest är enligt mig den ultimata formen av socialisering och alkoholkonsumtion. Allt som följer efter förfesten brukar bli en besvikelse. Nu ska inte det här inlägget handla om hur underbart det är med förfest, utan hur fruktansvärt det är när folk med extremt dålig musiksmak förfestar.

Boten Anna var en fruktansvärt dålig låt när den kom. Nu, cirka ett år senare, är den ännu sämre och extremt patetisk. Människor som dricker öl till tonerna av denna styggelse bör enligt mig vara mindervärdiga människor där hissen inte går riktigt ända upp. Efter att ha tvingats lyssna på denna misär ca 10 gånger i rad under gårdagen, då grannarna ovanför tydligen kände ett behov av att besudla stereon, började min hjärna smida onda planer.

Inom handikappvården, och andra områden där personen i fråga är inkapabel att styra över sina tillgångar, finns det något som kallas förvaltare. En förvaltare utses av en högre instans och får full kontroll över klientens tillgångar. En förvaltare skall inte blandas ihop med en "God man". Där en god man endast ses som en rådgivare ur juridisk synvinkel har en förvaltare total makt. Något liknande skulle kunna impliceras inom musiken. Säg till exempel att en småbarnsförälder utan den minsta smak för musik ska inhandla en CD-skiva i födelsedagspresent till sin tvååring. Naturligtvis köper denne "Hits for kidz 10". Detta övergrepp mot barnet skulle kunna förhindras genom att en förvaltare stegar in, ignorerar klientens högljudda klagan, och går raka vägen mot rockhyllan där denne sedan plockar fram ett exemplar av Dark Funerals skiva "Teach children to worship satan". Världen blir då en bättre och lyckligare plats och barnet får en kvalitativ musiksmak och en pedagogisk present.

Åter till förfesten. En förvaltare sitter med på festen och har full kontroll över stereon. Festen blir roligare och grannarna blir lyckligare. Skulle min idé med förvaltare misslyckas för vi allvarligt börja fundera på att återinföra tvångssterilisering och institutionalisering. Skulle allt misslyckas får jag nog ta och köpa mig en tomt på kalfjället..

PS. Det skall tilläggas.. det enda som är värre än Boten Anna är karaoke versionen av samma låt. Den får mig att allvarligt vilja skada mig själv med en slö sked 

Kommentarer
Postat av: Monika

Åh, Herr Garpebring. Jag måste härmed låta meddela att ovanstående inlägg är fantastiskt. Jag tror att jag älskar dig.

Postat av: Lyhed

haha, nu sitter jag i singapore och myyyyyyyyser, myyyyyser. Du sitter i din bittra lägenhet, mohahaha, Ha det gött

2007-08-23 @ 14:58:10
URL: http://kaffe.travelblogg.se
Postat av: Adde

Hey din bittra farbror..nu måste du fan uppdatera den här bloggen..Jag måste ha nåt att göra på jobbet imorrn..

2007-09-02 @ 23:07:03
URL: http://www.myspace.com/addetjarnberg
Postat av: Emma

Hej Daniel! Roligt att läsa! Ja, boten anna är ju satans påfund men i somras hörde jag (på en camping) nåt nästan värre...har inte gett mig in i att ta reda på vad det är för skit men det är exakt samma stil som tidigare nämnd låt förutom att texten är typ "jag är en liten fågel, en liten fågel är jag" Väldigt underbegåvad text om man säger så. :)

2007-12-23 @ 22:47:11
URL: http://emmaludvigson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback